Lahjoitimme joulutervehdyksiin varatun summan tänäkin vuonna Syöpäsäätiön joulukeräykseen

2

Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme joulutervehdyksiin varatun summan ohjasimme viime vuosien tapaan Syöpäsäätiön joulukeräykseen. Syöpäsäätiön tämän vuoden joulukeräykseen tehdyt lahjoitukset ohjataan kotimaiseen syöpätutkimukseen ja tukemaan syövän vuoksi taloudelliseen ahdinkoon ajautuneita perheitä.

Suomalaisin lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö rahoittaa suomalaista syöpätutkimusta, edistää syövän ehkäisyä ja tukee sairastuneita sekä heidän läheisiään. Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja. Syöpäsäätiön varoilla tarjotaan sairastuneille neuvonta- ja tukipalveluita sekä edistetään syövän ehkäisyä. Säätiö tukee rahallisilla avustuksilla heikkoon taloudelliseen tilanteeseen joutuneita syöpäpotilaita ja lapsisyöpäperheitä.

– Sairastuminen syöpään aiheuttaa perheelle paitsi huolta, myös kuluja ja tulonmenetyksiä. Haluamme omalta osaltamme tukea niitä, joita syöpä haavoittaa, kertoo Turun Seudun Vesi Oy:n toimitusjohtaja Aki Artimo.

Varmistamme toiminnallamme niin elämän perustarpeen täyttymisen yhteiskunnassa kuin sen kehittymisen. Yhtenä yhteiskunnan kehittymistä tukevista toimista olemme vuosittain tukeneet myös niitä, jotka ovat akuutin avun tarpeessa.

Lue lisää Syöpäsäätiön joulukeräyksestä.

Turun Seudun Vesi Oy (TSV) on yhdeksän Turun seudun kunnan omistama tukkuvesiyhtiö, jonka tehtävänä on huolehtia osakkaiden talousveden tuotannosta ja jakelusta. Virttaankankaan tekopohjavesijärjestelmä on yhtiön toteuttama ratkaisu Turun seudun vesihuollon turvaamiseksi. TSV on Suomen toiseksi suurin talousveden tuottaja ja toimittaa vuosittain noin 23 miljoonaa kuutiota vettä 300 000 asiakkaalle. Turun Seudun Vesi Oy ylläpitää ja luo kilpailukykyä toiminta-alueellaan tuottamalla jatkuvasti korkealaatuista talousvettä mahdollisimman edullisesti. Talousvesi tuotetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. www.turunseudunvesi.fi

Turun Seudun Vesi Oy sosiaalisessa mediassa

Scroll to Top