Haemme asentajaa vesihuoltoalan tehtäviin

Saramäen_pumppaamo_turun_seudun_vesi_li_1200

Haemme Turun Seudun Veden Ravurinkadun yksikköön

 

ASENTAJAA

Asentajan tehtäviin kuuluu mm. koneisto-, putkisto-, instrumentti-, sähkö-, prosessilaitteiden kunnossapito- asennus-, korjaus- ja huoltotyöt sekä prosessikemikaalien vastaanotto, varastointi, valmistus ja erilaiset mittaukset. Työnkuvaan sisältyvät myös tiettyjen toimenpiteiden kirjallinen raportointi ja sähköisen huolto- ja kunnossapitojärjestelmän käyttäminen. Työhön sisältyy myös vedentuotantojärjestelmän varallaoloa.

Hakijalla tulee olla vähintään instrumentointi-, sähkö- tai automaatiotekniikan ammatillinen koulutus tai jokin muu soveltuva koulutus, työkokemusta teollisuusympäristöstä tai vesihuollosta edellä mainittuihin aloihin liittyen. Kokemus jonkin sähköisen huolto- ja kunnossapitojärjestelmän tai prosessiautomaatiojärjestelmän käytöstä on eduksi. Valittavalla henkilöllä tulee olla B-ajokortti.

Arvostamme aitoa kiinnostusta vesihuoltoa kohtaan. Hakijan tulee olla omatoiminen ja tarttua ripeästi erilaisiin eteen tuleviin tehtäviin. Uudelle työntekijälle voidaan tehdä turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaukseen ja työehtoihin sovelletaan Avaintes-työehtosopimusta.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen torstaina 21.4.2022 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen turunseudunvesi@turunseudunvesi.fi.

Lisätietoa työtehtävistä antaa arkisin klo 9-15 laitospäällikkö Kari Pinnola (p. 040 730 0794).

Turun Seudun Vesi Oy on yhdeksän Turun seudun kunnan omistama tukkuvesiyhtiö, jonka tehtävänä on huolehtia osakkaiden talousveden hankinnasta. Yhtiö on jo yli 40 vuoden ajan suunnitellut ja kehittänyt Turun seutukunnan vesihuoltoa. Turun Seudun Vesi Oy on Suomen toiseksi suurin talousvedentuottaja, joka toimittaa vuosittain noin 23 miljoonaa m³ vettä 300 000:lle Turun seudun asukkaalle. www.turunseudunvesi.fi

Turun Seudun Vesi Oy sosiaalisessa mediassa

Scroll to Top