Haemme kesätyöntekijöitä

Saramäen_pumppaamo_turun_seudun_vesi

Kesätyörekrymme vuodelle 2023 on avautunut. Tule tutustumaan Suomen suurimman tekopohjavesilaitoksen toimintaan ja vesihuollon monipuolisiin tehtäviin.

Tänä vuonna Turun Seudun Vedellä on avoinna kaksi kesätyöpaikkaa. Työskentelyaika on sopimuksen mukaan noin toukokuun puolivälistä elokuun loppuun.

Haemme:

  • yhtä henkilöä tekopohjavesijärjestelmän käyttöön ja kunnossapitoon liittyviin tehtäviin kuten mekaaniseen kunnossapitoon, instrumenttien huoltoon, kemikaalien käsittelyyn, ja laitoskierroksiin. Opiskelet työtehtäviin sopivaa alaa esim. ammattikoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Sinulla on kiinnostusta ja osaamista kone- ja prosessitöistä sekä ajokortti. Työ ei sovellu kemikaaliallergikoille. Työturvallisuuskortti, vesityökortti sekä alan työkokemus ovat eduksi.
  • yhtä henkilöä taloushallinnon assistentin tehtäviin. Työtehtäviin kuuluu mm. taloushallinnon töitä sekä muita tavanomaisia toimistotöitä. Olet liiketalouden tai taloushallinnon opiskelija tai sinulla on kokemusta toimistotehtävistä.

Lue lisää työtehtävistä sekä hakuprosessista oheisista linkeistä ja hae paikkaa 28.2.2023 mennessä.

Tekopohjavesijärjestelmän käyttö- ja kunnossapitotehtävät: https://www.legioona.fi/kesaetyoe-vesihuollossa

Taloushallinnon assistentin kesätyö: https://www.legioona.fi/taloushallinnon-assistentin-kesaetyoe

Turun Seudun Vesi Oy on Suomen toiseksi suurin vedentuottaja, joka toimittaa juomavettä Turun alueen 300 000 tuhannen asukkaan tarpeisiin. Turun Seudun Vesi Oy:n tuottama juomavesi puhdistuu luonnonmukaisin ja ympäristöä säästävin menetelmin Virttaankankaan tekopohjavesilaitoksella. Tuotetun tekopohjaveden laatu on erinomaista ja vastaa Virttaankankaan harjualueen luontaisen pohjaveden laatua. Raikas ja maukas juomavesi on kesälläkin kylmää, sillä kuluttajille lähtevä juomavesi on alle 10 asteista vuoden ympäri. Kestävän kehityksen ja energiatehokkuuden kehittäminen kuuluvat keskeisenä osana yhtiön strategiaan ja arvoihin ja yhtiö pyrkii omalta osaltaan kaikin tavoin edistämään hiilineutraali Turku 2029 tavoitteen saavuttamista. Jo viimeisen kymmenen vuoden ajan olemme hyödyntäneet painovoimaisesti veden siirtolinjassa virtaavan veden liike-energiaa omassa sähköntuotannossamme.  www.turunseudunvesi.fi

Turun Seudun Vesi Oy sosiaalisessa mediassa

Scroll to Top