Lahjoitimme joulutervehdyksiin varatun summan Syöpäsäätiön joulukeräykseen

Hyvaa joulua ja uutta vuotta 2021_tsv_1000

Suuntasimme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme joulutervehdyksiin varatun summan Syöpäsäätiön joulukeräykseen. Syöpäsäätiön tämän vuoden joulukeräykseen tehdyt lahjoitukset ohjataan sairastuneiden neuvontapalveluiden turvaamiseen ja kotimaiseen syöpätutkimukseen.

Suomalaisin lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö rahoittaa suomalaista syöpätutkimusta, edistää syövän ehkäisyä ja tukee sairastuneita sekä heidän läheisiään. Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja. Syöpäsäätiön varoilla tarjotaan sairastuneille neuvonta- ja tukipalveluita sekä edistetään syövän ehkäisyä. Säätiö tukee rahallisilla avustuksilla heikkoon taloudelliseen tilanteeseen joutuneita syöpäpotilaita ja lapsisyöpäperheitä.

Vuonna 2020 olemme yhteisesti taistelleet koronaepidemiaa vastaan, mutta samaan aikaan syöpä on läsnä monissa kodeissa ja vallitseva tilanne saattaa tuoda lisähaasteita syövän voittamiseen. Haluamme omalta osaltamme tukea niitä, joita syöpä koskettaa, kertoo Turun Seudun Vesi Oy:n toimitusjohtaja Aki Artimo.

Ydintoimintaamme on varmistaa niin elämän ja yhteiskunnan toiminta kuin sen kehittyminen seudullisesti ja olemme mukana kehittämässä vesihuollon osaamista sekä Suomessa että kansainvälisesti. Yhtenä yhteiskunnan kehittymistä tukevista toimista olemme vuosittain tukeneet myös niitä, jotka ovat akuutin avun tarpeessa.

Lue lisää Syöpäsäätiön joulukeräyksestä.

Turun Seudun Vesi Oy (TSV) on yhdeksän Turun seudun kunnan omistama tukkuvesiyhtiö, jonka tehtävänä on huolehtia osakkaiden talousveden tuotannosta ja jakelusta. Virttaankankaan tekopohjavesijärjestelmä on yhtiön toteuttama ratkaisu Turun seudun vesihuollon turvaamiseksi. TSV on Suomen toiseksi suurin talousveden tuottaja ja toimittaa vuosittain noin 23 miljoonaa kuutiota vettä 300 000 asiakkaalle. Turun Seudun Vesi Oy ylläpitää ja luo kilpailukykyä toiminta-alueellaan tuottamalla jatkuvasti korkealaatuista talousvettä mahdollisimman edullisesti. Talousvesi tuotetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. www.turunseudunvesi.fi

Turun Seudun Vesi Oy sosiaalisessa mediassa

Scroll to Top