Ohjasimme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme joulutervehdyksiin varatun summan Syöpäsäätiön joulukeräykseen.

Hyvää joulua wp artikkeli 1300x7

Syöpäsäätiön joulukeräyksen lahjoituksilla tuetaan kotimaista syöpätutkimusta ja syövän vuoksi taloudellista tukea tarvitsevia perheitä.

Suomalaisin lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö rahoittaa suomalaista syöpätutkimusta, edistää syövän ehkäisyä ja tukee sairastuneita sekä heidän läheisiään. Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja. Säätiön varoilla tarjotaan sairastuneille neuvonta- ja tukipalveluita sekä edistetään syövän ehkäisyä. Säätiö tukee rahallisilla avustuksilla heikkoon taloudelliseen tilanteeseen joutuneita syöpäpotilaita ja lapsisyöpäperheitä.

– Varmistamme toiminnallamme niin elämän perustarpeen täyttymisen yhteiskunnassa kuin sen kehittymisen. Yhtenä yhteiskunnan kehittymistä tukevista toimista olemme vuosittain tukeneet myös niitä, jotka ovat avun tarpeessa. Tuemme tänä jouluna syöpätutkimusta yhdessä syöpäsäätiön kanssa, kertoo Turun Seudun Vesi Oy:n toimitusjohtaja Aki Artimo.

Turun Seudun Vesi Oy on jo useampana vuotena peräkkäin tehnyt vuosittaisen yrityslahjoituksen syöpäsäätiön toimintaan. Sinäkin voit tukea syövän kohdanneita perheitä:  Lue lisää Syöpäsäätiön joulukeräyksestä.

 

Turun Seudun Vesi Oy (TSV) on yhdeksän Turun seudun kunnan omistama tukkuvesiyhtiö, jonka tehtävänä on huolehtia osakkaiden talousveden tuotannosta ja jakelusta. TSV on Suomen toiseksi suurin talousveden tuottaja ja toimittaa vuosittain noin 23 miljoonaa kuutiota vettä 300 000 asiakkaalle. Turun Seudun Vesi Oy ylläpitää ja luo kilpailukykyä toiminta-alueellaan tuottamalla jatkuvasti korkealaatuista talousvettä mahdollisimman edullisesti. Talousvesi tuotetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. www.turunseudunvesi.fi

 

Turun Seudun Vesi Oy sosiaalisessa mediassa

Scroll to Top