huhtikuu 2024

Turun ammattikorkeakoulu kehittää vesihuollon kyberturvallisuutta yhdessä Turun Seudun Vesi Oy:n ja Turun seudun puhdistamo Oy:n kanssa

Monet yhteiskunnan keskeiset toiminnot ja palvelut nojaavat digitaalisiin järjestelmiin ja verkkoihin. Kyberuhat voivat aiheuttaa laajoja ongelmia näihin järjestelmiin. Turun ammattikorkeakoulu kehittää uuden hankkeen avulla vesihuollon organisaatioiden tieto- ja kyberturvallisuutta ja levittää osaamista lähikuntien vesihuoltotoimijoille. – Vesihuolto on osa kriittistä infrastruktuuria. Tietomurrot, haittaohjelmat, palvelunestohyökkäykset, tietojen varastaminen tai niiden kryptaaminen ovat kaikki mahdollisia uhkaskenaarioita, ja niiden kohdistuessa […]

Turun ammattikorkeakoulu kehittää vesihuollon kyberturvallisuutta yhdessä Turun Seudun Vesi Oy:n ja Turun seudun puhdistamo Oy:n kanssa Read More »

Turun Seudun Veden uusi luonnonsuojelualue turvaa Virttaankankaan ainutlaatuista harjumaisemaa ja harjuluontoa

Virttaankankaalle perustetun yksityisen luonnonsuojelualueen pinta-ala on n. 40 hehtaaria ja uudella suojelualueella juhlistetaan yhtiön 50 vuotista taivalta. Varsinais-Suomen Ely-keskus on Turun Seudun Veden aloitteesta perustanut Virttaankankaalla, Loimaalla sijaitsevalle Järvenkangas -kiinteistölle yksityisen luonnonsuojelualueen, joka kattaa noin 40 hehtaaria. Suojeltu alue kuluu Natura 2000 – verkostoon. Tämä tärkeällä pohjavesialueella sijaitseva yksityinen suojelualue on kolmas laatuaan samalla harjujaksolla.

Turun Seudun Veden uusi luonnonsuojelualue turvaa Virttaankankaan ainutlaatuista harjumaisemaa ja harjuluontoa Read More »

Turun Seudun Vesi Oy sosiaalisessa mediassa

Scroll to Top